Lichtberekening

De standaard lichtberekening kunnen wij voor u leveren. Hierin bekijken we de wensen en eisen voor uw verblijfsruimtes en maken we daarop afgestemd een plan voor de verlichting van uw gebouw of ruimte.

 

Noodverlichting

Als werkgever bent u verplicht te zorgen voor de veiligheid van uw werknemers, leveranciers en bezoekers. In het bouwbesluit staan de eisen hieromtrent. Deze verwijzen vaak naar bepaalde NEN-normen.

Wij zijn uiteraard goed op de hoogte van deze regels en kunnen dan ook een plan voor de noodverlichting voor u opstellen.

 

Lichthinderberekening

In Nederland komt lichthinder steeds meer voor. U kunt hierbij denken aan een sportveld, parkeerplaatsen of gevelreclame. In sommige gevallen bent u verplicht zich te houden aan (een gedeelte van) het convenant lichthinder. Hierbij wordt er berekend hoeveel lichtvervuiling uw bedrijf veroorzaakt. Bij nieuw te plaatsen verlichting bepalen we waar en welke verlichting er nodig is om daaraan te voldoen. Ook voor uw huidige situatie kan dit getoetst en berekend worden. 

 

Besparingsberekening

Als u wilt weten hoeveel geld u aan energie kunt besparen ten opzichte van uw huidige verlichtings-situatie, dan kunt u een besparingsberekening laten maken. We berekenen voor u hoeveel kosten u kwijt bent aan nieuwe verlichting (qua investering én maandelijkse energielasten). Dat kunnen we dan vergelijken met de huidige situatie. Wellicht kan het u veel geld besparen!

 

Lichtmetingen

Wij beschikken over de apparatuur om het aantal lux aan verlichting op locatie te meten. Als u wilt weten of de verlichting van uw pand of parkeerplaats voldoet, dan kunt u een meting laten verrichten. Ook in gevallen van eventueel lichtoverlast is een meting aan te bevelen. 

 

Offertes voor verlichting

Wij hebben ervaring met diverse verlichtingsleveranciers. Zodoende kunnen wij u adviseren over het gebruik van bepaalde verlichting, of een offerte voor u beoordelen. Daarnaast kunnen wij voor u een offerte regelen bij één of meerdere bedrijven. Wij zijn hierin 100% onafhankelijk en objectief.

 

Voor meer informatie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.of bel 06-22742749

Joomla templates by a4joomla