Gezien iedere ruimte verschillend is en er voor iedere ruimte andere eisen zijn, kunnen we geen vaste prijzen hanteren. Aan de hand van uw uitleg (het liefst met tekening of foto’s), kunnen wij u een offerte sturen. We maken dan zo snel mogelijk een indicatie van het aantal uren dat we met uw project bezig zullen zijn.

Een lichtplan voor een eenvoudige ruimte kan al vanaf €40,- worden gemaakt. Een lichtplan van een groot gebouw zal zelden méér dan €225,- kosten.

Wij kunnen zo goedkoop werken doordat wij een jarenlange ervaring hebben met Dialux en CAD programma’s. Hierdoor ligt onze snelheid tot wel 2x zo hoog als ingenieurs- of architectenbureaus die dit werk niet dagelijks doen.

Over het algemeen kunnen wij uw lichtplan/berekening binnen enkele dagen leveren.

Voor de aanvraag voor een offerte kunt u mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bellen naar 0622742749

 

Wat krijg ik als ik een lichtplan laat maken?

U ontvangt een rapport van uw hal/ ruimte(s). Daarin staat waar de verlichting kan komen, hoeveel licht dat oplevert, hoe de spreiding van het licht is en hoeveel armaturen er gebruikt zijn in de lichtberekening.

Indien u wenst kunnen wij ook een berekening voor u maken van hoeveel u besparen kunt met nieuwe verlichting en in hoeveel tijd u de investering terug kunt verdienen.

Joomla templates by a4joomla