Door een lichtplan te laten maken, kunt u het beste uit uw verlichting halen. Financieel gezien de gunstigste omstandig heden, en qua licht de gunstigste omstandigheden.

Als werkgever of eigenaar van een bestaand kantoor of bedrijfshal bijvoorbeeld is het interessant om te weten wat u jaarlijks kwijt bent aan verlichting. Wellicht is het voor u financieel gunstiger om over te stappen van TL-verlichting op LED-verlichting.

In sommige gevallen is het laten maken van een lichtplan verplicht gesteld door de gemeente. Bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe koeienstal gebouwd wordt en de omwonenden er geen hinder van mogen ondervinden.

U en uw werknemers kunnen het beste werk verrichten wanneer zij beschikken over de best mogelijke verlichting. In een wachtruimte moeten klanten of patiënten zich prettig en op hun gemak voelen.

Dit geld uiteraard ook voor dieren. Er zijn studies verricht om te bepalen onder welke lichtomstandigheden, koeien het best melk geven bijvoorbeeld. Een win-win situatie, minder maandelijkse lasten, grotere melkgift.

Als u wilt weten waar u aan toe bent qua maandelijkse kosten, maar ook wat het beste is voor uw bedrijf, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Joomla templates by a4joomla