Uw bedrijf heeft verlichting nodig. Waar de verlichting moet komen te hangen en hoeveel lichten er geplaatst moeten worden is geheel afhankelijk van de ruimte. De hoogte, de kleur van de muren, de soort arbeid die er verricht wordt, zijn allemaal van belang. U kunt zich voorstellen dat de verlichting in een wachtruimte anders is dan in een productiehal. Niet alleen voor binnenverlichting, maar tevens voor sportvelden, parkeerplaatsen en straatverlichting kunt u bij ons terecht. 

Misschien moet u rekening houden met mensen om uw gebouw heen en of zij hinder hebben van uw verlichting. Wellicht heeft u ook noodverlichting nodig. Voor dit alles stellen wij een plan voor u op.

Met een speciaal computerprogramma, DIALux genaamd, bekijken we de verschillende opties van verlichting voor u. We hebben beschikking tot verschillende soorten lampen, met verschillende soorten lichtverspreiding. In de meeste gevallen kunnen we u 2 of zelfs 3 mogelijkheden geven, waarna u zelf kunt bepalen welke verlichting het best past voor uw bedrijf.

Armaturen gaan vaak lang mee. In veel gevallen kan het zeer kostenbesparend werken om over te stappen van TL-verlichting op LED-verlichting. Ook hiervoor kunnen wij een overzicht voor u maken. Voor bijvoorbeeld sportverenigingen geldt er een subsidie wanneer zij overstappen op LED-verlichting.

Joomla templates by a4joomla